HTML

Ahathoor 2013.09.08. 20:55

Hogy nagyon akarsz valamit? Nyugodj meg, nem fogod megkapni. Csak akkor jön szembe, ha már nem is gondolod, hogy megkaphatod. Legalább is nálam így működik. Görcsölhetek bármin, nem úgy lesz. Aztán egyszer csak beállítanak a lehetőségek.

Jól vigyázz, hogy mit kívánsz. Mert ott és akkor fog szembe jönni, amikor nem számítasz rá, amikor már nem is akarod annyira. De minden kívánságod teljesül előbb-utóbb. Aztán akkor megkapod a döntést is. Hogy kell-e még, vagy már egész mást szeretnél.

Én csodának élem meg. Meg annak, hogy minden sikerül, maximum várni kell rá egy kicsit. Ami valljuk be, néha iszonyatosan nehéz, közben elveszted a hited százszor, magadban, a másikban, a világban, a mindenben. És igazságtalannak és gonosznak érzed az életet. Aztán amikor ott fekszik melletted, rájössz, hogy minden jobb így. Amikor még nagyon akartad, akkor még nem álltál rá készen. Amikor a vágy megfogalmazódik, sosem állsz még rá készen. Az élet jobban tudja nálad. Majd akkor, amikor megtanultad kezelni, vagyis inkább a helyén kezelni, majd akkor kapod meg. Különben elszállnál és hülye lennél és nem élhetnéd meg a tökéletes boldogsággal a helyzetet. A magadban lévő görcsből az egész szituációt görccsé tennéd. Az meg ki a francnak kell.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lelekrajz.blog.hu/api/trackback/id/tr105501144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása