HTML

Ahathoor 2013.04.15. 21:41

Igazából sosem tudhatod, hogy mi vár rád.

Tervezel, álmodozol, logikusan kigondolsz mindent. És meg vagy róla győződve, hogy te irányítasz, te alakítasz mindent.

Aztán jön a holnap és átgázol mindenen.

Hidd el, vannak helyzetek, amik ellen nem tudsz tenni semmit. Amik kikerülhetetlenek. Sokszor érzed káosznak, kilátástalannak. De majd egyszer mindent megértesz. Megérted, hogy az életed nem szórakozott, hanem szépen, rendszerezetten kaptad meg a saját álmaidat. Akkor meg miért vagy most nyugtalan?

Légy biztos. Magadban, a vágyaidban, a céljaidban. Ha kitartasz, ha van erőd még azután is, hogy karamboloztál egy betonfallal, na akkor. Na akkor kerülnek hozzád a jó lapok.

És nem drágám, sosem lesz rózsaszín égen vattacukorfelhő. Mindig fognak történni veled rossz dolgok. Csak ne hagyd magad legyőzni saját magad által. Ne hidd el soha, hogy ez neked már nem megy. Mindig megy. Mindig mehet. Indulj. Élj.

Hiszen nem tudhatod, hogy mi fog történni. Még azt sem, hogy 10 perc múlva hol leszel. Ne ragaszkodj azokhoz a ragacsos, nehéz dolgokhoz, amikkel mérgezed magad. Adj esélyt az életnek, meg persze vedd észre a lehetőségeket, amiket feléd dobál megállás nélkül.

Ragadd meg végre azt a pillanatot, mert ebből lesz a holnapod.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lelekrajz.blog.hu/api/trackback/id/tr625228620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása