HTML

Ahathoor 2013.04.11. 20:48

Azt kérdezted tőlem, hogy mi van, ha ő az igazi? Mi van akkor, ha ő a másik feled és nem lehetsz vele?

Meghalsz.

Egy lyuk lesz a szíved helyén, amitől nem tudsz levegőt venni. Nem tudsz tovább létezni úgy, mint régen.

Beleőrülsz. Kettéválsz, lesz egy feled, ami régen folyamatosan őt kereste, az most siratni fogja a nap minden pillanatát, mert nem lehetsz vele. És lesz egy feled, ami megtanul nélküle élni. Persze nem azért, mert szeretne, hanem mert muszáj. Keresi az örömöket, a pillanatokat, a nevetéseket. És persze meg is találja. De már nem olyan jelentőséggel, mint régen. Már semmi sem lehet olyan ártatlan, felhőtlen, örömteljes, mint régen.

Működsz, dolgozni mész, elvégzed a feladatod, találkozol a barátaiddal, új dolgokba vágsz bele, utazol. Sétálsz hazafelé, és azon tűnődsz, hogy egy kis idővel ezelőtt még szinte repültél a járda felett. Most pedig folyamatosan körbe-körbe nézel, hátha ott van, hátha egy pillanat jut belőle még neked.

És mérhetetlenül szenvedsz. Igen, jól gondolod. Átitatja a létezésed. És Te majd folyamatosan azt kívánod, hogy legalább ő boldog lenne. Legalább az ő arcán mosolyt látnál. Legalább az az ember, akiért az első pillanattól kezdve mindent feláldoztál… Legalább Ő… Ő…

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lelekrajz.blog.hu/api/trackback/id/tr455217568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása